Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PESTISRÁCOK-Frissítve

2017.11.12

Frissítve: többen érdeklődtek, hogy mi az a "C"  típusú vizsgálat és ki folytattja le az ilyesmit. NEMZETBIZTONSÁGI HÍVATAL végzi és alant felsorolt beosztásokhoz szükséges.

A 3/2009. (III. 25.) MeHVM rendelet szerint "C" típusú átvilágítás szükséges például a MeH állományában álló kormánybiztos, miniszterelnöki megbízott, a MeH állami vezetői munkáját közvetlenül segítő munkakörhöz. A Miniszteri Kabinetben és a Miniszteri titkárságon mindaz a munkakör ilyen ellenőrzéshez kötött, ahol a feladatok ellátásához államtitok minősítésű adat megismerése szükséges, továbbá a Miniszterelnök személyi asszisztensének, közvetlen tanácsadójának és a kormányszóvivőnek, a kormányzati kommunikációs területen a főosztályvezető-helyettesnek is át kell esnie a C típusú átvilágításon, de a kül- és biztonságpolitikai területen is minden munkakör ehhez az ellenőrzéshez kötött. Továbbá C típusú átvilágításhoz kötik a Központi Statisztikai Hivatalnál dolgozó titokvédelmi felügyelőt is. Szükséges továbbá a Kormányzati Tisztségviselői és Kitüntetési Főosztály, valamin a Parlamenti Titkárság főosztályvezető-helyettesnek, és a kisebbség- és nemzetpolitikáért felelős szakállamtitkár irányítása alá tartozó szervezeti egységnél minden munkakörhöz, az objektumvédelem, a személyi biztonság, az informatikai biztonság, az ágazati katasztrófavédelem és védelmi igazgatás minden munkakörhöz, a Kormányzati Iratkezelési Főosztályán a titkos ügykezelő, és a titokvédelmi felügyelői munkakörhöz. Forrás: 2009. évi Magyar Közlöny 36. száma

 

Pestisrácok!  Frissítve:

Bitoroljátok ezt a nevet, bitoroljátok, mert ezt a nevet először az 1956-os harcokban résztvevő fiatalok kapták. Hősök voltak. És ti? Szégyent hoztok rájuk. Sokszor olvasom a megjelent förmedvényeitek, mert mazoista vagyok, tényként közöltök hamis információkat személyekről, eseményekről, anélkül, hogy az érintett személyeket megkérdeznétek. Jelen esetben pl. Henn Jánosról, hogy rokona Mekler Norbertnek. Nem a rokona, jobb, ha tőlem tudjátok, és ha az lenne, akkor mi az összefüggés. Nekem viszont rokonom. Csodálom, hogy informálód engem valahogy nem iratot bele a cikkbe. Meg is vagyok sértődve. Gondolom ma még nem bűncselekmény Jobbikos, vagy DK-s szimpatizánsnak lenni. Egyébként tudjatok róla, hogy Henn János közismert és közkedvelt személy a faluban. A legutóbbi önkormányzati választáson több mint hatszáz szavazatott kapott, az éppen csak nyert polgármester alig négyszázat.

Jelenlegi polgármester kénytelen volt alpolgármesternek megválasztani, de a legelső alkalommal megszabadult tőle kreált indokkal, mert reszket a polgármesteri pozícióért. Mindenkit megrágalmaz, akiben vetélytársat vél a polgármesteri versenyben.

Mekler Norbert. Mit kell tudni róla. Közismert sziklaszilárdan elkötelezett Fidesz támogató. Várkapitányként sikeresen tevékenykedett, sem előtte sem lemondása óta nem voltak olyan rendezvények, amik kifejezetten népszerűeknek és sikeresnek voltak mondhatók. Nem ismerem a részleteket az adminisztrációs tevékenységéről, de abban biztos vagyok, hogy illegális pénz nem tapad a kezéhez. Az írásban megemlített alapítványhoz mindössze annyi köze van, hogy kötött egy kölcsönös támogatási szerződést, amit egyébként a jelenlegi nagyvázsonyi polgármester is aláírt. Semmilyen pénzmozgás ez ügyben nem történt.

Egyéb részletekre most nem térnék ki, de lesz folytatás. Még csak annyit kedves csótányok tudnotok kell, hogy Mekler Norbert pár héttel ezelőtt egy „C” típusú vizsgálaton eset át sikerrel. Hát ennyit a gyalázkodásotokról.

Még valamit nem árt tudnotok. A nagyvázsonyi részt érintő dologban információt adó polgármester egy közismert hazudozó. Erkölcsi és etikai értéke a béka segge alatt van. Sikkasztásért elítélt személy, jellemző értékítéletére, hogy Henn János alpolgármester menesztése után egy adócsalásért elítélt képviselőt választott maga mellé. A zsák a foltját megtalálta.