Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GONDOLKODÓ.

2017.09.07

GONDOLKODÓ.

Úgy tűnik, hogy valamilyen fertőzés ütötte fel a fejét a nagyvázsonyi képviselő testület tagjai között. Oknyomozást folytatva arra a megállapításra jutottam figyelve a tüneteket, hogy valamilyen vírus támadta meg a képviselőink agyát. Ez a vírus nem lehet más csak a „ZÍKA” vírus. A vírus gazda hordozója pedig nem lehet más, mint a polgármester. Tudják, ez a vírus a születendő gyermek agyát támadja meg az anyák terhességi időszakában. Következmény a gyermek agya nem fejlődik ki. Ez a vírus azonban egy mutáns változat lehet, mert ez csak kifejezetten a nagyvázsonyi képviselők agyát támadja meg és gátolják gondolkozásukat. Ezért aztán képtelenek racionális ésszerű gondolkodásra. Képviselőink e fertőzés miatt úgy viselkednek, mint egy értelmi fogyatékos kínai kis diák, akinek a neve: IQ nuku.  

Mire alapozom véleményemet? Az elmúlt időszakban számolatlanul hoztak olyan határozatokat, amely alapján azt kell feltételeznem, hogy itt valami komoly baj van agyilag. Ezek nem gondolkodnak. Gondolkodó képesség az agyukban már csak arra szolgál, hogy eleget tudjanak tenni a vírusgazda kiagyalt sunyiságainak, az aljas módszereknek, a szolgai kiszolgálásnak, a képmutatásnak, a takarítsunk el mindenkit, aki számunkra veszélyes, hazudjunk éjjel-nappal oszt jó napot. A szándékosság a döntésekben tetten érhető és be fogom bizonyítani. Igyekszem objektív maradni, bár nem lesz egyszerű.

Ez az írás egy hosszú ideig tartó sorozat első része, amit heti rendszerességgel frissíteni fogok. Az írások nem feltétlen időrendi sorrendbe íródnak, de azért igyekszem azt betartani.

Gondolkodó ember vagyok. Ezért minden olyan hír, ami szokatlan, első olvasatra megmagyarázhatatlan, elgondolkoztat. Ilyen volt az a hír, amit olvastam a www.nagyvazsony.ma.hu honlapon 2016 februárjában. Eszerint a Vár Kft felügyelő bizottságában új tagot választottak, nevezetesen Cseke Teréziát. De hát ki ez a Terike? Az írás szerint felsőfokú végzetséggel rendelkezik a hölgy, az ABACUS szövetkezet vezetője, humánpolitikával és munkajoggal foglalkozik. Elmondása szerint minden erejét településünk és a vár fejlődésre, projektcéljainak elérésére fordítja. Félreértés ne legyen, semmi bajom a hölggyel. Nem ismerem, soha nem találkoztam vele, amit tudok róla az szép kevés, tudom, hogy a szövetkezet, amit vezet az egy szociális foglalkoztató cég, amelyek utolsó elérhető adatok alapján a bevétele alig öt millió forint. Nem egy biztató információ. Csak elgondolkodtam. Mi történhetett Nagyvázsonyban és a környék településén, hogy egy budapesti lakost kellett jelölni illetve megválasztani FB tagnak. Kihalt az értelmiség a faluban, nem található egyetlen értelmes ember széles e falunkba és környékén? Hihető, hogy a messzi távolból valóban segíteni tudja a vár működését. Aligha. Kinek az ismerőse, ki ajánlotta és miért. Természetesen sejthető volt, hogy ki az ajánló, de nekem bizonyíték kellett. Nosza, irány a facebook. Beírva a hölgy nevét a keresőbe megjelentek az elsők között a közös ismerősök. Eszerint Fábri Szabolcs, Balogh Menyhért és Szegedi László a közös ismerős. A falusi Mende-mondák szerint először a tervezett kávézó működése lett volna a feladata, de ez főleg az anyagiak miatt nem sikerült. Kapóra jött viszont Magasi lemondása az FB tagságról, így lett FB tag a Vár Kft-ben. Ez volt az első lépés a Mekler Norbert eltávolítása ügyében. Be kellett biztosítani, hogy legalább két ember legyen a FB-an, akik adott esetben szolgai módon teljesítik a vírusgazda parancsát. Magasi túlságosan becsületes az ilyen feladatokra.